Vragen over Hay day

Hay day faqOP HET INTERNET IS VEEL ONJUISTE INFORMATIE OVER HAY DAY TE VINDEN.

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN OVER HAYDAY :

Voor welk platform is er een Hay day app?

Hay day is er voor Android en iOS. In de Google Play store en in de Apple iStore is de Hay day app gratis te downloaden. Het spel is daardoor te installeren op iedere tablet of smartphone. De installatie is heel simpel en verloopt soepel. Met wat kunstgrepen zou je Hay day zelfs op een computer kunnen spelen. Hiervoor heb je dan een Android emulator nodig, zoals BlueStack.

Is voor Hay day altijd internet nodig?

Je speelt altijd Hay day online. Vandaar dat je altijd een internet verbinding nodig hebt. Met Google+, iOS GameCenter of Facebook wordt alle voortgang in het spel bijgehouden. Daardoor is het mogelijk om dan waar je wilt, wanneer je wilt en met welk apparaat je wilt met Hay day aan de slag te gaan. Uiteraard heb je wel hiervoor een bijbehorend account nodig.

Hay day onlineHet voordeel is dan dat je het spel samen met vrienden kunt spelen. Je kan anderen helpen, maar zelf ook om hulp vragen. De voortgang die jij maakt is door jouw vrienden te zien. En op de Facebook pagina van Supercell worden vaak wedstrijden gehouden waarmee leuke prijzen te verdienen zijn.

Zijn er Hay day updates?

Hay day heeft meer dan 100 levels en diverse uitbreidingen zoals de stad en visgebieden. Supercell zorgt geregeld voor een nieuwe Hay day update. Meer producten en productiemachines dus meer manieren om geld te verdienen.

ha yday update
Is er een Hay day speluitleg aanwezig?

Het spel start met een brief die jij ontvangt van een oude oom. Hij is altijd boer geweest en laat jou zijn boerderij na. Aan jou de mooie taak om het boerenbedrijf weer te laten groeien. Met name door ervaring op te doen en geld te verdienen.

Hay day vogelverschrikkerDe eerste levels wordt je geholpen door een vogelverschrikker. Deze vogelverschrikker geeft aanwijzingen hoe je bepaalde acties in Hay day moet uitvoeren. Met deze speluitleg leer je de basis principes van Hay day kennen. De Hay day introductie eindigt nadat je een paar levels bent gestegen.

Wat is het doel van Hay day?

Je knapt de boerderij op en de bijbehorende opslagschuur. Je koopt de eerste landbouwgrond en verbouwt graan. Hierdoor verdien je dus ervaringspunten en geld waarmee je de boerderij gaat uitbreiden. Het doel is om iedere keer levels te stijgen. Je zal er voor moeten zorgen dat je een micro economie opstart en laat draaien.

Wat kan ik zo al doen in Hay day?

Je hebt een aantal stukken landbouwgrond waarop je bijvoorbeeld graan of wortels kan verbouwen. Heb je een kippenren met kippen, een varkensstal met varkens een aantal koeien gekocht. Je raad het al, de kippen leggen eieren, de varkens geven spek en de koeien melk.

ha day gewassenNu zijn er keuzes om verder te gaan. Je kan deze producten direct verkopen aan kopers die bij de boerderij langskomen. Maar beter is het om de producten als grondstof te gebruiken om weer andere producten mee te maken. Een eindproduct levert meer op dan alleen een grondstof.

Wat dacht je van een barbecue waarop je hamburgers kan maken. Of een oven om diverse soorten brood te bakken. Een gasstel voor pannenkoeken, taarten en allerlei koekjes. Voor elk level dat je stijgt komen er nieuwe opties. Natuurlijk kost dit je geld om aan te schaffen.

Is het lastig om in Hay day levels te stijgen?

Vooral in het begin is het gemakkelijk om in level te stijgen. Maar hoe verder je in het spel komt des te moeilijker het is om in level te stijgen. Er zijn steeds meer ervaringspunten nodig voor het volgende niveau. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om deze belangrijke punten te verzamelen eb geld te verdienen.

Hoe verdien ik geld in Hay day?

Je verdient geld door producten te verkopen aan anderen. Dit kunnen Facebook vrienden zijn of personages die in het spel aan de deur. Het verkopen van producten kan ook via bijvoorbeeld een marktkraam, een prikbord met vrachtwagen bezorging of met bootladingen. Je kan Tom de loopjongen inhuren om zelf snel en goedkoop aan (zeldzame) producten te komen. Bijvoorbeeld juwelen.

hay day boot
Wat kan ik doen met het geld dat ik verdien?

Met geld dat je verdient, koop je weer nieuwe producten, machines of breidt je het land uit en koop je visgronden. Soms levert verkoop niet alleen geld op. In Hay day zijn er drie manieren om te betalen: 1) met diamanten, 2) met geld en 3) met tegoedbonnen. Geld verdien je door producten te verbouwen, te vangen en te maken. En daarna te verkopen aan anderen.

Wat zijn tegoedbonnen en wat kan ik er mee?

De tegoedbonnen verdien je met speciale opdrachten of met veel geluk te winnen of te vinden. Met deze bonnen kun je huisdieren of versieringen voor de boerderij kopen. Er zijn verschillende huisdieren waaruit je kan kiezen, waaronder allerlei soorten honden en katten. Het onderhouden van deze dieren levert weer ervaringspunten op.hay day tegoedbonnen

Hoe kom ik in Hay day aan diamanten?

hay day diamantHet moeilijkst is het om aan diamanten te komen. In het spel zijn er mogelijkheden om diamanten te verdienen. Diamanten kan je gebruiken om producten sneller te laten groeien of te kopen. Maar dit gaat allemaal niet zo snel. Als je geen zin hebt om lang te wachten totdat je eindelijk wat diamanten bij elkaar hebt is er een gemakkelijke manier.

Dat is door met echte euro’s in-game diamanten te kopen. Voor een x bedrag ontvang je x diamanten. Dit is dan ook meteen het verdienmodel van Supercell. Hiermee verdienen het bedrijf miljoenen per jaar. Niet slecht bedacht zo’n spelletje. Maar je hoeft natuurlijk niets te kopen.

Zijn er tips om sneller geld te verdienen?

Er zijn door slimme lieden ook manieren gevonden om sneller aan bijvoorbeeld bouwmateriaal te komen. Bouwmateriaal (planken, schroeven en tape) heb je nodig om de schuur te vergroten om meer producten op te kunnen slaan. Door op een bepaalde manier gewassen te verbouwen en te oogsten kun je iedere 30 seconden materiaal ontvangen. Zo zijn er nog een aantal tips op onze tips pagina te vinden.

En hoe zit het met Hay day hacks?

Natuurlijk zijn er ook de nodige hacks te vinden op internet. Een hack is een aanpassing waardoor je in het spel geld of diamanten krijgt. Met een hack tool wordt er in het spel iets veranderd. Uiteraard is dit niet volgens “de regels” en vindt ontwikkelaar Supercell dit niet goed. Maar er kleeft een groot risico aan het installeren en gebruiken van deze software. Wat dacht je van phishing, malware of virus?

 

 

 

58 gedachten over “Vragen over Hay day

 1. marts

  Weet niet waar ik precies met mijn vraag heen moet maar ik probeer het maar hier.

  Afgelopen week ga ik op het spel en ben al mijn diamantjes kwijt 24 stuks. ( ook al eerder gebeurd)

  Vandaag doe ik de brieven bus lever daar dan 30 kaartjes voor in en krijg vervolgens geen cadeautje dit is ook al voor de 2 e keer dat dit gebeurd.

  Vind het een leuk spel maar ik baal er wel van als je alles iedere keer kwijt bent.

  Verder zou ik willen vragen of er een recycling machine ofzo kan komen voor alle dode planten en struiken.

  Prettige dag ,

  vriendelijke groet,
  Marts.

  Reageren
 2. Carla Mekking

  Mijn moeder heeft op een Samsung en gelijk met facebook een boerderij.
  Nu wil ik op haar Ipad een nieuwe boerderij opstarten. Met een andere naam.
  Pa neemt haar Samsung over. Moet ze een nieuwe facebook aanmaken met een andere mailadres of is daar een foefje voor. Dat zij samen op een mailadres 2 boerderijen spelen.

  Reageren
 3. marjan mansvel

  Beste mensen, het ging zo lekker met de boerderij en die leuke derbytaken. Nu kan ik helaas al 3 dagen niet meer in contact komen. Met hayday. Ik krijg steeds de melding dat ik de server moet nakijken maar internet werkt verder prima dus daar ligt het echt niet aan. Kunnen jullie dit eens nakijken en herstellen. Ik krijg zo langzamerhand afkickverschijnselen en mijn buurtgenoten snappen natuurlijk ook niet wat er aan de hand is. Ik kan hen uiteraard ook niet bereiken.
  Bedankt alvast voor de moeite,
  Marjan Mansveld

  Reageren
 4. caroline broer

  Vanochtend met 30 diamanten minder gestart waar zijn ze gebleven ik heb ze niet gebruikt maar ik ben ze wel kwijt

  Reageren
 5. Nuyts

  Mijn zus zit in spanje , heeft internet,kan skypen maar kan niet op de boerderij ?

  Wat kan zij doen

  Mvg

  Reageren
 6. JannieTyp

  Wanneer verdwijnen die vervelende witte bloemetjes van de bijen het verperpst het hele spelletje en ik heb zin op te stoppen hoewel ik al bijna va het begin meedoe Pease antwoord
  Gr jannie

  Reageren
 7. danielle molog

  SPOED!

  mijn dochter van 5 heeft per abuis voor 100 euro aan diamanten gekocht. door opnieuw moeten installeren van google play, foutmelding betaalmethode eerder op de dag, is het ouderlijk toezicht niet ingesteld en de verificatie voor betaling.
  kunnen jullie aub dit bedrag terugstorten?

  met vriendelijke groet,

  danielle molog

  Reageren
 8. Evelyn van der Holst

  Goedemorgen,
  Ik heb zojuist de derbytaak blauwe mutsen 6 gemaakt,
  Maar hij telt ze er niet bij op, het aantal blijft,
  Dus haal ik het niet, kunt u dit oplossen? Anders missen we onze punten.
  Hoor graag zsm een reactie,
  Mt.vr.gr, Evelyn

  Reageren
 9. Joop

  Geachte Dames en Heren

  Zou het misschien mogelijk zijn bomen en struiken die jullie in herfstkleuren maken en het winter thema die ook kunnen plaatsen in de balk waar je andere dingen ook kan kopen dat wij dus ook met onze gekochte bomen enz.enz. het hay day ook kunnen aanpassen en als het thema weer afgelopen is dit thema weer kunnen opslaan en de andere bomen en struiken weer kunnen plaatsen.

  Moet een vriendelijke groet
  Joop kroon

  Reageren
 10. amanda

  Ik heb een vraag:
  Mijn zoon wil bij onze buurt alleen de buurt is onvindbaar, we kunnen op geen enkele manier de buurt vinden waar ik wel bij aangesloten bent.
  Hij heeft het juiste level en er is nog een plekje vrij voor hem.

  Is er iets waar ik niet aan gedacht hebt of wat ik verkeerd doe ??

  Reageren
 11. Mw B. de Raad

  Beste,

  Het spel is super, alleen één probleem. Ik wordt steeds het spel uit gegooid. Loopt vast of stopt er steeds mee. Doe steeds de updates van spel en iPad. Wat kan ik er tegen doen? Het speelt erg lastig als je elke keer soms minute of paar seconden er uit wordt gegooid. 🙁

  Gr. Bianca

  Reageren
 12. Anke

  Ik heb de laatste update gedaan gisteren van hayday maar hij wil niet opstarten gaat steeds terug naar bureaublad wordt dit nog verholpen
  Heb hem al een keer verwijderd en weer op gepakt maar blijft het doen
  Help me mis me hayday

  Reageren
 13. Rina de jong

  Hallo, ik heb twee vragen. Ik heb de kassa 25000 munten met verkoop producten marktkraam nooit ontvangen. Kan ik dit alsnog ontvangen.Hoe kom in aan pompoenplanten. Alvast bedankt voor de moeite.
  Met vriendelijke groet,

  Reageren
 14. Rina de jong

  Beste redactie, ik heb twee vragen. Ik heb nooit de 25000 munten van kassa voor verkoop producten in de kraam ontvangen. Hoe kom ik aan pompoenplantjes. Alvast bedankt. Groet, rina

  Reageren
 15. Franka

  Ik heb een vraag.
  De bijlen en zagen die ik krijg van de kopers in mijn ‘andere wereld’ met het strand komen niet in mijn schuur terecht!
  Is dit te verhelpen? Gr. Franka

  Reageren
 16. Sien

  Beste hay day
  In welk programa is hay day gemaakt? Ik wil namelijk graag zelf zo’n game/spel maken/bedenken.
  Voor als dat geheim moet blijven, wat is dan een ander handig programma om zoiets te maken.
  Alvast bedankt
  Groetjes Sien. (11 jaar)

  Reageren
 17. Annouska devriese

  Hoe verwijder je een weide? Ik zit net in level 32 en kreeg de geitenweide. Perongeluk kocht ik de varkensweide i.p.v de geitenweide. De varkensweide wou ik verwijderen omdat ik er al 2 staan heb. Maar dit lukt niet en weet niet hoe dit kan.

  Reageren
 18. Ans

  Hoe kom ik van een irritante volger af die alles wegkaapt wat voor mijn vrienden bedoeld is , en zelf alleen maar tarwe te koop zet , ik heb hem/haar al zeker 20 keer verwijderd ! Ik wil geen volgers !!!!!!!!!!!!!! De naam van deze volger is King of the castle!!! en de kraam van Oli ..
  Ik probeer deze persoon op Facebook op te sporen om hem / haar te blokkeren , maar is niet te vinden ..
  Groetjes , Ans ..

  Reageren
 19. Aad Hoogerbrugge

  Vraag: hoe kan ik een vriend in Hay Day verwijderen zonder hem als vriend in Faceboek te moeten verwijderen.
  Een vriend is gestopt met Hay Day maar omdat ik hem niet kan verwijderen blokkeert hij voor mij de mogelijkheid om andere vrienden in Hay Day te maken.

  Reageren
 20. Tcm

  Mijn volgers zijn vol ,hoe kan ik een nieuwe boerderij volgen?

  Gisteren zijn er in een klap 25 diamanten bij mij afgeschreven en ik heb er niets voor gedaan?

  Reageren
 21. Diliana

  Hallo, ik kom net thuis van mijn werk en kijk even naar mijn spel, tot mijn grote verbazing zie ik dat al mijn diamanten weg zijn, had er 100. leuk om te weten dat je vragen kunt stellen alleen komt er telkens OEPS ER GING IETS MIS, heb ook eens gekeken bij andere via Google, ben niet de enige die diamanten zo maar kwijt is, heb mij. diamanten beveiligt!!!

  Reageren
 22. Groentjes boerderij

  Waarom is mijn boortaak verlopen terwijl ik klaar was met de taak en de punten krijg ik niet en op de chatbox staat dat ik nog een taak heb, had er nog 1 gekocht met diamanten, snap er niks van

  Reageren
 23. Groentjes boerderij

  Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag, ben 10 diamanten kwijt en mijn taak staat op verlopen en een boot taak verloopt niet

  Reageren
 24. Debby

  Hoe kan ik met mijn PayPal betalen op de hahaha van mijn dochter? Hij staat al gelinkt aan mijn paypal maar als ik diamanten wil kopen geeft hij haar gmail adres weer met die van mij er boven. Mijn wachtwoord pakt ie zo niet

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *