Speel Hay day op pc

De combinatie Hay day pc wordt niet standaard ondersteund. Wil je toch Hay day op pc spelen? Lees dan onze stap-voor-stap instructie of download de uitgebreide beschrijving in PDF.

Hay day op pc instructie

Over het algemeen speel je Hay day op Andriod smartphone of iPhone en iPad. Er is geen Hayday voor Windows. Maar door middel van een Android emulator kan het wel. Op het internet zijn een aantal Android emulatoren te vinden. In onze beschrijving gebruiken wij de emulator van BlueStacks. Deze software staat in de top3 beste Android emulatoren (vaak op nr.1).

Zorg dat je als je Hay day op pc wilt spelen eerst een gmail account hebt. Je kan een account aanmaken tijdens het installatieproces, maar dan ben je wat langer bezig voordat je Hay day op pc kan spelen.

BlueStack software installeren

Dowload eerst de BlueStacks App player voor Windows. Hiervan is een gratis versie met advertenties of een betaalde versie zonder advertenties voor $2 per maand voor een heel jaar.

Volg de aanwijzingen die tijdens de installatie voorbij komen. Zelf laat ik altijd de voorgestelde optie aan- of uitgeschakeld. Net als het standaard pad om de software te installeren. Als het goed is worden er twee onderdelen geinstalleerd:

  1. BlueStacks App player
  2. Blue Stacks Notification Centre

BlueStacks App Player opstart scherm

Als de installatie is afgerond kom je in het startscherm van BlueStacks met categorieen zoals RECENTLY PLAYED, TOP APPS, etc. Klik op de oranje Search button en type Hay day in het zoek veld. Nu kom je in de Google Play Store.

Hay day pc

Hay day installeren

Als de Hay day app gevonden is klik dan op de App icon. Klik daarna op de groene button Installeren.

Hay day windows

Na de installatie start Hay day automatisch op en begint op level 0 met de vogelverschrikker Meneer Wicker. Veel speel plezier met Hay day pc.

Uitgebreide uitleg Hayday pc

Mocht je met bovenstaande stappen er niet uit komen dan hebben we nog een uitgebreide uitleg beschikbaar in PDF formaat. Hierin staan schermafbeeldingen van alle installatie stappen om Bluestack te installeren, Google account op te geven en Hay day vanuit de Google Play Store te installeren.

 

Hay Day Speluitleg | Hay Day Tips | Hay Day Cheats | Hay Day Hacks