Hay day Wiki

Ook op Hay-days.net hebben we een Hay Day Wikipedia opgezet. We zullen er voor zorgen dat deze Hay Day Wiki steeds v erder wordt uitgebreid. We gaan er vanuit dat we alle Hay day spelers een plezier doen door het opzetten ervan.

Hay day boerderij

De Hay Day boerderij staat er direct vanaf het begin zodra de speler start. Na level 6 gebruik je dit gebouw hoofdzakelijk om de achievements te controleren. Het uitbouwen van het huis gaat in de volgende stappen:
Hay day wiki boerderij

Opslaggebouwen

Ook vanaf het begin staan de volgende twee opslaggebouwen in het spel. De Schuur en de Silo. Beide gebouwen zijn uit te bouwen zoals in onderstaande afbeeldingen.

hay day schuurhay day schuurProductiemachines- en gebouwen

In Hay Day zijn enorm veel productiegebouwen en -machines. Zo’n beetje iedere update van hay day zit er wel een nieuwe productie gebouw in. In deze Hay day wiki hebben we alle gebouwen en machines in een overzicht gezet met het bijbehorende level waarop het vrij komt.

Hay day gebouwenDierenverblijven

De dierenverblijven die in Hay Day te koop zijn, kunnen in twee categorieen worden opgedeeld:

  1. boerderijdieren
  2. huisdieren

Gedurende het spel kunnen de verblijven van de boerderijdieren worden vergroot. De huisdieren zijn alleen met tegoedbonnen te koop. Boerderijdieren leveren producten op om te verkopen of als grondstof om andere producten mee te maken. Huisdieren leveren XP op door zie te verzorgen.

hay day dierenhay day huisdierenStadsgebouwen

Naar mate je als speler vordert, hoe meer mogelijkheden er zijn om handel te drijven. Eén van die mogelijkheden is in een apart gebied de stad. Alle Hay day stadsgebouwen zijn in onderstaande overzicht opgenomen.

hay day stadsgebouwenBuurthuis

Het buurthuis zorgt voor meer sociale contacten in het spel. Door het buurthuis in level 29 te repareren kun je een buurt oprichten of je aansluiten bij een bestaande buurt. Hierdoor heb je meteen een chat functie tot je beschikking waardoor handelen met je buren erg makkelijk wordt.

Hay day buurthuis

 

 

 

 

2 gedachten over “Hay day Wiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *