Hay day update

Op 21 juni 2012 wordt door de ontwikkelaar Supercell het spel Hay day gereleased. Het spel is direct een succes. Daarbij zorgt Supercell dat er continu aan het spel wordt gesleuteld. Hierdoor volgt er geregeld een hay day update. Op het forum van Supercell is er zelfs de mogelijkheid om ideeen en verzoeken door te geven. Het spel blijft daarom aantrekkelijk voor de miljoenen fans over de hele wereld. In de laatste Winter update worden dit keer eenden geintroducdeerd.

Hay day update
Update Hay day beschikbaar

Als je de Hay day app hebt geinstalleerd wordt iedere update van hay day automatisch gestart. Natuurlijk alleen als je dit op je tablet of smartphone zo hebt ingesteld. Anders verschijnt er een signaal dat de hayday update klaar staat. Het beste is om het spel steeds up-to-date te houden. Er zijn vaak fixes verwerkt op allerlei problemen. Maar nog interessanter is natuurlijk de updates voor Hay day waarin nieuwe content beschikbaar wordt gesteld.

Frequentie van de Hayday updates

hay day forum updateWij hebben het even uitgezocht en vanaf de release datum tot januari 2015 zijn er maar liefst 21 updates uitgebracht. Dat is zeg maar om de maand een Hay day release.

Hou er rekening mee dat pas in november 2013 Hay day voor Android uitkwam.

Dus een update moet dan zowel voor iOS als voor Android worden gemaakt. Dat is ook de reden dat de versienummers (te vinden in de Google Play store en de Apple iStore) van deze twee platforms ook niet exact gelijk lopen.

Hay day Thema updates

In oktober 2013 kwam Supercell met een Haloween update en kort erna in november met een winter thema. Dit zal vanaf die tijd nog veel vaker worden gedaan. Denk aan de Summer en Fall updates die in 2014 werden gelanceerd. Andere updates hadden weer te maken met de vele extra’s die in het spel kwamen. De Neighborhood, Land Expansion, Bunnies, Town en Bees updates zijn daar het bewijs van.

hayday update town
Update van de .APK of .BAR bestanden

Als je de Hay Day update los wilt downloaden als APK of BAR bestand kijk dan hier voor de beschikbare lokaties van deze bestanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *