Hay day Tom

Hay day TomIn Hay day Tom inhuren kan pas op level 14. Zijn vaste plek is naast de marktkraam langs de kant van de weg. Als je van zijn diensten gebruik maakt, gaat  hij opzoek naar producten die je aangeeft nodig te hebben. Nadat Tom die producten voor je heeft gevonden rust ie 2 uur uit.

Als je het Hay day Tom level hebt bereikt werkt hij de eerste drie dagen gratis. Daarna heb je diamanten nodig om hem in te huren. En hij is niet goedkoop. Voor 1 dag vraagt Tom 15 diamanten voor 5 dagen 60 diamanten en voor 10 dagen wel 100 diamanten.

Hay day Tom tips

Onze eerste tip is: maak gebruik van hem zolang je kan! En gebruik de diensten van Tom niet voor de huis-tuin-en-keuken producten, maar alleen voor de moeilijk te vinden producten.

Hay day Tom inhurenZorg dat je Tom huurt op een dag dat je ook om de twee uur Hay day kan opstarten om Tom weer met een boodschap weg te sturen. Het is zonde als je maar een paar keer gebruik van hem kunt maken omdat je bijvoorbeeld op je werk zit of naar een verjaardag moet.

Sommige Hay day spelers maken eerst een tabel aan met alle benodigde producten voordat ze Tom inhuren. Hiermee voorkom je onnodige boodschappen en haal je weer het maximale uit Tom.

Het beste kan je Tom eerst terug verdienen door hem zo veel mogelijk Scheppen te laten zoeken. Met deze scheppen kun je in de Mijn naar metalen en diamanten delven. Zodra je 15 diamanten uit de Mijn hebt is alles wat Tom voor je doet gratis.

Let op, je hoeft natuurlijk niet de producten van Tom te kopen. Komt Tom terug met (dure) producten, maar koop je niets dan is de rusttijd maar 2 minuten.

Zorg er voor dat er voldoende goud en bergruimte is om producten te kopen en op te slaan!

Is Tom uitgerust?

Het is lastig om te zien wanneer Tom is uitgerust en opnieuw op pad kan worden gestuurd. Maak een veld aan met Indigo. Indigo heeft een oogsttijd van 2 uur. Dit is dus de tijd die Tom nodig heeft om te rusten. Daarna stuur je hem weer op pad. Een andere manier om te zien of Tom gereed staat is door de Hay day Notificaties aan te zetten.

Hay day Tom is een handige hulp. Als je slim plant en goede opdrachten geeft heb je de 15 diamanten zo terug verdient. Er is ook nog een cheat met Tom. Lees hier verder.

Tom3

 

 

2 gedachten over “Hay day Tom

  1. Terry

    *It’s a good shame you don’t contain a give money button! I’d definitely give money for this fantastic webpage! That i suppose for the time being i’ll be satisfied bookmarking together with including an inivuiddal’s Feed that will my best Msn balance. That i appearance forward that will recent messages and definitely will share the web site utilizing my best Facebook or twitter team: )

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *