Hay Day tegoedbonnen

Hay day tegoedbonnen of hay day cadeaubonnen kun je gebruiken om bijvoorbeeld een huisdier of decoratie voor de boerderij aan te schaffen of om nieuw vis aas te maken (als je de vissersboot hebt opgeknapt op level 27 voor 35.000 goud). De Hay day tegoedbon is dus eigenlijk een extra betaalmiddel in het spel. Tegoedbonnen in Hay day hebben verschillende kleuren:

  • groene tegoedbonnen
  • blauwe tegoedbonnen
  • paarse tegoedbonnen
  • gouden tegoedbonnen

Met name de gouden tegoedbon is lastig aan te komen en dus erg zeldzaam. Helaas kun je tegoedbonnen niet met elkaar verhandelen. Als je een huisdier aanschaft, verdien je iedere keer dat je het dier voedsel geeft 30 XP punten. Ook voor het vangen van vis ontvang je XP. Hoeveel dat is hangt af van de vissoort.

Hay day tegoedbonnen
Hay day tegoedbonnen vinden

Tegoedbonnen in Hay day zijn op drie manieren te krijgen.

  1. als betaling na het uitvoeren van een speciale bestellingen voor de boot en de vrachtwagen
  2. als beloning in een schatkist en het Rad van Fortuin
  3. door ze te kopen met diamanten

De bestellingen van categorie één zijn metalen voor Franks fabriek en juwelen voor Wendy’s winkel. Allebei hebben ze grondstoffen nodig die je krijgt uit de mijn. Bij de tweede categorie  verschijnen ze willekeurig. De derde optie is niet aan te raden. Je kunt de diamanten beter bewaren voor belangrijkere dingen.

hay day cadeaubonnen
Tip: om snel de bestellingen van Wendy’s winkel te kunnen leveren en zo tegoedbonnen te verdienen, kun je Tom inhuren. Zorg dat hij zoveel mogelijk juwelen, zoals diamanten ringen of zilveren armbanden voor je opspoort om te kopen.

Hay day evenementen

Soms zijn er ook evenementen waarbij bonnen kunnen worden verdiend of waarbij bonnen worden verdubbeld. Denk hierbij aan het Boot evenement. Maak daarom optimaal gebruik van de duur van het evenement.

Voorspelbaarheid tegoedbon vinden

Op internet zijn er personen die lijsten bijhouden op welke momenten een tegoedbon als beloning is gekregen met de bedoeling om  het voorspelbaar te maken. Wanneer je dan een tegoedbon krijgt vul je allerlei gegevens in zoals XP, Level en activiteit. Nadeel is dat deze lijsten waardeloos worden zodra de game ontwikkelaar Supercell een update uitbrengt.

Het hoeft dus niet al te moeilijk te zijn om aan tegoedbonnen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *