Hay day stad

hay day treinNa de update van mei 2014 is het in level 34 mogelijk om naar de Hay day stad te reizen door het treinstation naast het buurthuis te repareren. De reparatie duurt ongeveer 3 dagen.

Hiermee heb je transport geregeld naar een hele nieuwe omgeving. Voor alle spelers die er nog mee moeten starten, hebben we hier een Hay day stad uitleg.

Hay day stad uitbereiding

hay day stadDe Hay day stad kosten bedraagt 39.000 goud. Er zit een korte tutorial ingebouwd waarin verteld wordt dat de speler nu de leiding heeft om met de burgemeester voor de stad te zorgen. In het begin staat alleen het Stadhuis en het Treinstation. Het is de taak van de speler om de stad uit te bouwen.

De Hay day stad is dus een nieuw gebied met eigen dynamiek. In de stad kun je net als rondom de boerderij allerlei stadsgebouwen bouwen. Denk hierbij aan een Kruidenier, Bioscoop, Restaurant of Bed & Breakfast. Kijk voor een volledig overzicht van de service gebouwen op onze Hay day wiki pagina.

Er er een variateit aan Hay day stad bezoekers. Het doel van de stad is om te voldoen aan de wensen van deze bezoekers. Hiermee verdien je weer ervarings- en reputatiepunten.Met reputatiepunten koop je nieuwe gebouwen of geef je gebouwen een upgrade.

Door een upgrade van het Stadhuis komen er meer bezoekers. Verder is het aan de speler om de Hay day stad naar wens te pimpen.

Hay day stad tips

De eerste bezoekers verschijnen in de stad zodra het treinstation er is en een service gebouw is gebouwd. Klik op een bezoeker en kijk naar zijn/haar wensen. Klik daarna op het gebouw waar ze heen willen. Klik op de items die ze willen om aan de vraag te voldoen.

Heb je in de gebouwen, bijvoorbeeld de Kruidenier last van personen die hoger zijn dan het level dat jij hebt en daardoor niet kan leveren wat hij/zij wil? Klik onder het gewenste item op de kleine cirkel pijl. Nu verschijnt er een pagina met een icoontje van een blauw mannetje dat naar de trein zwaait. Sleep dit naar de persoon alsof dit het item is dat gewenst is. De persoon zal nu uit je winkel verdwijnen.

 Hay day Town youtube film

Supercell heeft met het vrijgeven van de Hay day Stad een Youtube filmpje gemaakt.

 

2 gedachten over “Hay day stad

  1. Wilma

    het stadhuis kan ik maar upgraden tot level 10. De andere gebouwen hebben ook het maximum bereikt ( 4 personen). Wanneer komt er een up date hiervoor?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *