Hay day planken

Hoe kan je zo snel mogelijk in Hay day planken verzamelen? Hay day bouwmaterialen zoals spijkers, bouten, schroeven, tape en houten panelen gebruik je om de schuur en silo die op je boerenerf staan uit te bouwen. Iedere upgrade kost je steeds meer aan materialen. Dezelfde bouwmaterialen gebruik je ook voor gebouwen in de stad. Bouwmaterialen verschijnen willekeurig tijdens het spel.

Voor de Silo upgrade heb je nodig:

Hay day schroeven Hay day spijkers Hay day houten panelen

Voor de Schuur upgrade heb je nodig:

Hay day bouten Hay day planken Hay day tape

Hay day planken verdienen

In Hay day planken verzamelen kan op verschillende manieren. Tijdens het oogsten van gewassen, het maken van producten en bij het voeden van de huisdieren. Vaak zitten ze in het schatkistje die je af en toe tegenkomt op je eigen boerderij erf of dat van anderen. En planken worden ook als beloning voor een persoonlijke prestatie gegeven tijdens wereld evenementen.

Je kan ook Hay day planken krijgen via de marktkraam van andere spelers langs de kant van de weg. De duurste methode is om ze met diamanten te kopen. Dit is sterk af te raden.

Hay day Rad van fortuinVergeet ook niet één keer per dag aan het Rad van Fortuin te draaien. Bouwmaterialen worden daar als prijs uitgereikt. Niets zo makkelijk om even een gratis gokje te wagen.

Een wat minder voor de hand liggende manier is ruilhandel via een forum. Maar kijk hiermee uit, want niet iedere Hay day speler is even eerlijk. Voor dat je het weet ben je je goud of je planken kwijt.

Hay day planken opslaan

Bouw zo snel mogelijk de schuur en de silo uit. Daarom is het aan te raden ieder stuk bouwmateriaal op te slaan. En zodra je genoeg materialen bij elkaar hebt een upgrade uitvoeren van één van de twee. Als je toch niet genoeg plaats heb voor de materialen, verkoop ze dan ver boven de gemiddelde prijs. Spelers hebben altijd deze spullen nodig.

Er is een Hay day cheat waarbij je in aanzienlijk korte(re) tijd bouwmaterialen bij elkaar kunt sprokkelen. Lees hier verder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *