Hay day online spelen

Waar en wanneer je maar wilt kun je Hay day online spelen. Het spel kan niet gestart of bewaard worden zonder een internet connectie. Gebruik je Facebook om je voortgang te bewaren, dan kan je op ieder apparaat dat je wilt spelen.

Dit geldt voor zowel op een Android als een iOS smartphone of tablet. Je kunt zelfs Hay day op pc spelen. Maar daar moet je dan wel een Android emulator voor installeren.

Gebruik je geen Facebook account of heb je Hay day niet gekoppeld aan je Facebook account? Dan mis je volgens Supercell een heel groot deel van de sociale mogelijkheden (bijvoorbeeld hulp vragen aan FB vrienden en het gebruik van de marktkraam langs de weg).

Hay day online spelen op Android

Voor het spelen van Hay day op een Android apparaat heb je Google+ nodig om je voortgang op te slaan. Als je inlogt met je Google account dan wordt voortgang automatisch bewaard onder je Google+. Je kan wisselen door de in-game Settings te gebruiken.

Hay day online settings

Hay day online op iOS

Op iOS apparaten zoals Hay day op iPad of iPhone, kun je gebruik maken van Game Center. Game center is een app die bijhoud welke games je speelt en bewaard de voortgang van games. Hiervoor gebruik je een Apple ID. Game center heeft hierbij eenzelfde functie als Facebook. Vanuit Game Center kun je ook vrienden aan Hay day toevoegen.

Drie dingen die je moet weten met Hay day online spelen

  1. Het is niet mogelijk om Google+ vrienden toe te voegen aan je Hay day vriendenlijst. De enige optie met Hay day voor Android is vrienden toevoegen via jouw Facebook account. Als je geen Facebook hebt, is er nog geen andere mogelijkheid om
  2. Het is mogelijk om een boerderij over te zetten van een Android toestel naar een iOS toestel of Android naar Android of iOS naar iOS. Hiervoor zijn een aantal stappen die moeten worden doorlopen. Dit lukt alleen met een Facebook account.
  3. Het wordt afgeraden om op één apparaat (smartphone of tablet) met 2 of meer boerderijen te spelen. De kans bestaat dat de voortgang niet wordt opgeslagen of met de verkeerde boerderij wordt overschreven. Supercell geeft als advies één boerderij op één apparaat.

 

Hay Day Speluitleg | Hay Day Tips | Hay Day Cheats | Hay Day Hacks