Hay day downloaden

Het spel Hay day downloaden kan op diverse manieren. Zoals wellicht bekend is er door de ontwikkelaar Supercell voor Android en iOS een app gemaakt. Deze zijn dan ook te vinden in de Google Play store en in de Apple iStore.

Hier zijn voor het gemak de linkjes naar de twee belangrijkste stores te vinden.
Hay Day download Google-PlayHay day downloaden iTunes

 

 Hay day downloaden uit andere App Stores

Maar er zijn ook andere manieren om een Hay day download te doen. Wat dacht je van de Amazon App store of via de 1Mobile app. Met name die laatste twee kunnen handig zijn voor als je Hay day op bijvoorbeeld op een BlackBerry OS 10 smartphone of Playbook wilt installeren. Een ander voordeel is dat voor er geen Google account nodig is.

download hay dayhayday downloaden

 

 

Download Hay day in ander formaat

Daarbij zijn er ook nog andere smaken voor het Hay day downloaden. Wat te denken van .apk bestanden (Android Package) of .bar bestanden (Blackberry Archive). Het gaat wat te ver om uit te leggen hoe je deze bestandsformaten kan installeren, maar het is allemaal te verkrijgen op het internet.

Let wel op dat je bij een Hay day download in een ander bestandsformaat wel een recente versie van de app download. Daarbij schijnt het dat een .apk bestand makkelijker van malware is te voorzien. Scan daarom de .apk die je download via bijvoorbeeld NVISO of Anubis.