Hay day diamanten verdienen

Diamanten in Hay day bemachtingen kan een hele klus zijn. Zeker als je er voor kiest om geen diamanten te kopen met echt geld. Maar als je geduldig bent kan je er genoeg verdienen.

Manieren om in Hay day diamanten te verdienen

Wij hebben de 10 makkelijkste manieren om in Hay day gratis diamanten te ontvangen voor je op een rijtje gezet.

1. Voer taken uit die je worden aangeboden vanuit de boerderij. Klik op de boerderij voor een overzicht van  alle mogelijke taken. Als je de taak succesvol hebt uitgevoerd ontvang je de bijbehorende beloning. Meestal zijn dit XP punten en diamanten.

2. Zoek naar diamanten in de mijn. Vanaf level 24 komt de mijn beschikbaar. Zorg dat je zo spoedig mogelijk toegang hebt. Je hebt dan de mogelijkheid om metalen (zoals goud en zilver) te delven met een schep of met dynamiet. Hiermee maak je staven om juwelen te produceren. Tijdens het zoeken naar mineralen zullen er zo nu en dan ook diamanten worden gevonden. Dus doe dit klusje zo vaak mogelijk.

Let op! Je zal bij het delven in de mijn veel scheppen en dynamiet nodig hebben. Verkoop deze materialen dan ook niet maar gebruik ze zelf.

3. Draaien aan het Rad van Fortuin. Ook hier win je zo nu en dan een diamant. Maak dus gebruik van iedere mogelijkheid om een draai te geven!

4. Cadeau voor speciale gelegenheden. Soms zijn er momenten waarop spelontwikkelaar Supercell diamanten uitdeelt als cadeautje. Dit doen ze op seizoensgebonden evenementen of spelgebonden gebeurtenissen. Het aantal diamanten dat je cadeau krijgt varieert tussen de 1 en 5 diamanten. Kijk uit naar het cadeaupakketje. Meestal ligt dit dicht bij de boerderij.

5. Ter compensatie voor server errors. Als de game servers offline gaan kan je als speler niet met Hay day aan de slag. Als een goedmakertje geeft Supercell soms een presentje in de vorm van diamanten. Ook hier geldt: zoek naar het presentje dicht bij jouw boerderij.

6. Kijk uit naar de cadeaubox. Klik op alle cadeauboxen en rode metalen boxen die je zowel op je eigen boerderij erf ziet als op het erf van anderen. Soms heb je geluk en zit er een of meer diamanten in.

7. Inloggen op Hay Day op Facebook. Als beloning voor het inloggen via de ingame Facebook optie ontvang je vijf diamanten. Je ontvangt nog een extra diamant als je Hay day ook nog eens op Facebook volgt.

Deze optie is ook nog eens waardevol want Supercell organiseerd af en toe een wedstrijd op Facebook. Vaak met diamanten als beloning.

8. Stijgen in level. In het begin van het spel stijg je vrij vlot per niveau. Als beloning ontvang je weer diamanten. Helaas, hoe hoger je komt hoe moeilijker het levellen is.

9. Kijk naar de film. Ga op zoek naar de roze film ticket (vlakbij de krant) en klik erop. Je maakt nu een uitstapje naar de film. Dit kan een advertentie zijn voor een ander spel of een ander onderwerp. Kijk de film helemaal af en sluit af door op het kruis X te klikken. Zo heb je een diamant en XP punten verdiend.

Als je geluk hebt kun je dit een aantal keren doen. Je kan dan een hele set aan filmpjes in één keer afkijken.

10.  Verdien diamanten met vissen. Voor iedere keer dat je een nieuwe vissoort vangt ontvang je diamanten. Soms is dat er 1, 2 of 3 afhankelijk van de grootte van de vis. De vissersboot komt beschikbaar in level 27.

Dan toch maar diamanten in Hay day kopen?

Ach ja. Als bovenstaande je allemaal te veel is… koop met echt geld een zak vol Hay day diamanten.

2 gedachten over “Hay day diamanten verdienen

  1. Elly

    Ik heb geen bioscoopkaartjes.dus geen diamanten.
    Ik vind het niet eerlijk dat een geselecteerde groep dit krijgt.
    Iedereen kaartjes of niemand..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *