Hay day Cheats

Er zijn op het internet diverse Hay day cheats te vinden. Een ander woord is ook wel Hay day glitch. Wij hebben ze verzameld en vertaald naar Hay day cheats Nederlands.
Er is geen opdeling naar hay day cheats android en hay day cheats ipad. De toepassingen voor de cheats zijn universeel.

Een Hay day cheat is een handeling in het spel die niet door de ontwikkelaar van het spel niet zo bedoeld is.  Voor sommige cheats zet je de verbinding met internet uit verlaat je tijdelijk het spel en een voor andere hay day cheat kun je gewoon in het spel blijven.

Hay day cheats

Hier is de lijst met hayday cheats in Nederlands.

  1. Oogsten voor schroeven, planken enz. – De gemakkelijkste cheat is om het bouwland geheel te vullen met tarwe. Tarwe is in 2 minuten klaar om te oogsten. Als alle tarwe in 1x wordt geoogst ontvang je 9 van de 10 keer benodigdheden (schroeven, planken, etc.) om de schuur of opslagruimte te vergroten. Herhaal dit zoveel als je zelf wilt.
  2. Schatkistje openen – Ga naar een bevriende boerderij in de vriendenlijst. Zoek daar naar het schatkistje. Soms is deze open en kan je de beloning direct pakken. Vaker is de kist gesloten. Klik dan opnieuw op dezelfde boerderij en zoek opnieuw. Herhaal dit totdat de kist zich opent. Doe dit met alle boerderijen in je lijst. Ook kun je de boerderijen van adverteerders bezoeken.
  3. Hay day cheatsDiamanten uit de mijn – Klik op de mijn, verlaat het spel en schakel over naar vliegtuig modes. Ga terug naar Hay Day en gebruik dan 2-5 keer de schep. Als er geen diamanten worden gewonnen blijf je in het spel totdat de “geen connectie” melding verschijnt. Verlaat het spel en sluit het echt af. Zet de vliegtuig modes uit. Nu heb je alle scheppen nog en kan je het opnieuw in deze volgorde proberen.
    Als je WEL diamanten hebt gevonden die je wil houden ga dan snel terug naar instellingen en schakel de vliegtuig modus uit voordat de “geen connectie” verschijnt. Hierdoor wordt het spel bewaard. Dit werkt ook met TNT en dynamiet, maar het schijnt langer te duren langer met deze materialen.
  4. Hay day tomStuur Tom op pad – Klik op Tom, verlaat het spel en schakel over naar vliegtuig modes. Ga terug naar Hay Day en stuur Tom erop uit om een item voor je te halen. Als Tom terugkomt met 7-8 items en je wilt er 9 wacht dan totdat de “geen connectie” melding verschijnt. Verlaat het spel en sluit het echt af. Zet de vliegtuig modus uit. Tom staat nu op je te wachten en klaar om opnieuw op pad te gaan.
    Als Tom WEL met 9 items terugkomt, ga dan snel terug naar instellingen en schakel de vliegtuig modus uit voordat de “geen connectie” verschijnt. Hierdoor wordt het spel bewaard.

Mocht je zelf nog cheats voor hay day weten laat ze ons dan weten. we publiceren deze met jouw naam erbij op deze pagina.

Let op: de 5 planken en 500.000 goud in de marktkraam langs de weg cheat is nep! Verspil hieraan geen diamanten, behalve als je een extra vak nodig hebt.

Nog Hay day Tips nodig of meer weten over Hay day Hacks? Bij ons vind je alle antwoorden.