Hay day buurthuis

Hay day buurthuisMet Hay day buren kun je samen met andere spelers een Hay day buurt oprichten. Pas in level 29 komt deze optie beschikbaar in de vorm van een Hay day buurthuis.

Door dit buurthuis kun je Hay day buren toevoegen. De kosten zijn 10.000 aan goud en het duurt 1 dag om het vervallen huis aan de overkant van de marktkraam op te knappen en in gebruik te nemen.

Hay day buren helpen elkaar

hay day burenHet grote voordeel om je bij een buurt aan te sluiten is natuurlijk dat je elkaar kunt helpen.

Via de ingebouwde chat functie kun je met elkaar handelen. Je kan vragen om producten of zelf producten aan buren leveren. Buren herken je door de groene fotolijst.

Er kunnen zich wel 30 buren bij een Hay day buurt aansluiten.

Een buurt heeft:

 • een eigen naam
 • een logo of embleem
 • een minimum aantal leden
 • eventueel een omschrijving

Je kan met behulp van de zoekfunctie op zoek gaan naar vrienden en opgerichte buurten.

Aanmelden bij een Hay day buurt

Nu zijn er in Hay day drie type buurten:

 1. een open buurt waar iedereen zich kan aanmelden
 2. een buurt waar je uitgenodigd wordt
 3. een buurt waar je een aanvraag doet om aan te sluiten

Buren kunnen elkaars boerderijen makkelijk bezoeken dankzij de buren tab op in het vrienden menu. Daarnaast worden buurten waarin buren elkaar het meest helpen vermeld tijdens algemene evenementen.

Let op: je kan maar aangesloten zijn bij één buurt.

Er zijn 4 verschillende “rangen” in een buurt. De oprichter van de buurt (de voorzitter), de assistenten (vice-voorzitters), ouderen (elders) en leden. Mocht je buurt oprichter zijn, maar toch uit de buurt willen dan kan dat. De co-leider die het langst bij de buurt is aangesloten wordt de nieuwe leider. Maar ben je de enige in de buurt dan houdt de buurt op te bestaan.

Het Hay day buurthuis is een geweldige toevoeging om samen met familie, vrienden en bekenden samen te werken om de boerderijen flink te laten groeien.

Een gedachte over “Hay day buurthuis

 1. Demoeral

  Wij zoeken leuke buren die onze groep komen versterken. Onze club is “Coole Buren”, wij zijn fanatieke spelers en helpen elkaar door en door. Hulp nodig, sluit jullie dan maar aan;)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *