Hay day Boerderij

Het doel van het Hay day boerderij spel is om de Hay day boerderij te laten groeien tot een superboerderij. De Hay day boerderij uitbreiden gebeurd stap voor stap tot wel 8x een upgrade. Bekijk onze wiki om te zien welke stappen dit zijn.

Om de boerderij te laten groeien heb je een bloeiende economie nodig. Want voor iedere stap heb je weer goud nodig. Je veel gewassen moeten zaaien en oogsten, producten maken of inkopen en daarna natuurlijk verkopen aan anderen. Dat kan onder andere met de hay day boerderijkraam, door de vrachtauto via het prikbord en de boot.

Zodra je het spel hebt geinstalleerd en opstart zal jouw eigen hay day boerderij laden. Als je op de boerderij klikt kan je jouw eigen doelen die je hebt bereikt zien. Wanneer een doel is volbracht, bijvoorbeeld 20x een vrachtauto vol laden of een dozijn eieren geraapt ontvang je XP (experience points) en diamanten.

De Hay day boerderij volgen van een vriend, familielid of kennis kan ook. Eerst moet je zijn/haar Hay day boerderij zoeken. Het gemakkelijkste is in level 29 door gebruik te maken van het buurthuis. Anders zal je via zijn/haar GameCenter (iOS) naam of via de Facebook naam moeten zoeken. Hier hebben we een beschrijving hoe je dat doet.

Een Hay day boerderij verwijderen is erg lastig. Hiervoor moet je zelfs het apparaat waarop je speelt resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit is wat ze op het Hay day forum hierover zeggen:

  • Sluit de Hay day app en log uit Game Center (of Google Plus)
  • Verwijder de Hay day app van het apparaat
  • Maak een nieuw Game Center account aan en log in op Game Center
  • Installeer de Hay day app uit de Apple store of Google Play
  • Na installatie wordt gevraagd om de oude boerderij te verplaatsen. DOE DIT NIET

Het is dus geen aanrader een Hay day boerderij wissen en opnieuw te beginnen. Supercell adviseert dan ook op de website om per apparaat met één Hay day boerderij te spelen. Ze geven geen ondersteuning als je met meerdere personen op een apparaat speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *